Aanmelden 2019-2020

Lees voor het aanmelden eerst het reglement goed door. Deelname aan de Amateur Musical Awards kost €100 euro ex BTW. 

LET OP: vier weken voor de eerste voorstelling dient de aanvraag te zijn gedaan, zodat er voldoende tijd is om, indien nodig, de toestemming voor de videoregistratie te verkrijgen. Uiterlijk acht weken na de eerste voorstelling dienen de videoregistratie en compilatie aangeleverd te zijn. Voor producties die spelen tussen 1 juni 2020 en 21 juli 2020, is de deadline 1 augustus 2020!

Indien jullie productie een of meerdere nominaties ontvangt, dan willen we jullie mogelijk tijdens het gala laten optreden in november. We vragen jullie tevens aanwezig te zijn op de repetitiedagen, die onder voorbehoud plaatsvinden, op zaterdag 7 en/of zondag 8 november, zondag 15 november en op maandag 16 november.

Na jullie aanmelding ontvangen jullie , indien van toepassing, zo spoedig mogelijk bericht over de toestemming voor het maken van een videoregistratie. Tevens ontvangen jullie een factuur voor het inschrijfgeld. 

Rond september/oktober 2020 ontvangen de genomineerden informatie over de vervolgprocedure.

LET OP: Vul het aanmeldformulier goed in. Deze gegevens worden tevens gebruikt voor publicaties betreft jullie aanmelding. Zo verschijnt jullie productie bijvoorbeeld op onze AGENDA pagina, zodat geinteresseerden kunnen zien wanneer jullie spelen en eventueel kunnen komen kijken.

KLIK HET SCHERM NIET WEG NA VERZENDEN! HET KAN EVEN DUREN VOORDAT U HET BEVESTIGINGSSCHERM ZIET.

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.
Voeg datum toe


Productie
Rollen


Voeg rollen toe


(Het versturen kan langere tijd in beslag nemen. Na verzending ontvangt u een bevestiging op het ingevoerde e-mailadres.)