Pippin

Een primeur voor, ... voor Limburg, ... voor Vlaanderen en Nederland.
In het meest noordoostelijke puntje van Limburg, aan de grens met Nederland, zal de theater karavaan van F-Act begin 2019 neerstrijken, om daar de met Tony Awards bekroonde revival musical ‘PIPPIN’, op te voeren.
Onder leiding van de Leading Player brengt dit mysterieuze musicalgezelschap hun speciale voorstelling ten tonele.
Een verhaal vol spanning en sensatie. Een verbluffend voorbeeld van mysterie en magie en met schokkende beelden van wellust, moord en oorlog.
Maar bovenal een finale die u nooit van uw leven meer vergeet.

In deze veelal komische musical, doordrenkt van jaren 70 muziek, zijn wij als theatergezelschap nog op zoek naar PIPPIN.
Het liefst gespeeld door een doodgewone jongeman die nog niet precies weet wat hij met zijn leven wil. En op uitnodiging van onze spelers zal u hoogstpersoonlijk LIVE aanschouwen welke bijzondere artiest deze hoofdrol ditmaal mag gaan vertolken.
In de spotlight laat dit gezelschap hem het leven zien zoals het zou kunnen zijn ten tijde van Karel de Grote,…..of is hij daar werkelijk?

Ter gelegenheid van het 10-jarig jubileum van Musical F-Act, zal deze voorstelling gespeeld worden met in de hoofdrollen de spelers van F-Act Bocholt en bijgestaan door een geweldig zang, dans en spel ensemble uit de andere F-Act groepen.

De regie is in handen van Vincent Renes en het 13-koppig live orkest wordt gedirigeerd door Jan Rypens, die het Broadway gevoel nog sterker benadrukken. Een schitterende musical met prachtige songs die sommigen doen denken aan de bekende Motown-sound uit de jaren ’70.
Voor de eerste keer zal de volledige REVIVAL versie uit 2013 in het Nederlands uitgevoerd worden.
Zowel de originele versie uit 1972 alsook de revival versie wisten diverse Tony Awards te winnen.

Bestel kaarten