Ja Zanna, Nee Zanna

In juni 2019 speelt Greg&Baud Productions als eerste amateurvereniging in Nederland de musical Ja Zanna Nee Zanna! Een muzikaal sprookje vol glitter en glamour!

Het verhaal
Ja Zanna Nee Zanna speelt zich af in een wereld waar alles omgekeerd is. Waarin homoseksualiteit de norm is, en heteroseksualiteit abnormaal is. Waarin schakers sexy zijn en voetballers nerds. In die wereld is Zanna een magische koppelaar die met zijn toverstaf zijn uiterste best doet potentiële geliefden bij elkaar te brengen. Zanna koppelt de ene geliefde na de andere. Tot de nieuwe jongen Stef op school komt. Want Stef wordt verliefd op de stoere Greet. Hun liefde brengt de hele school in rep en roer. Een heteroseksueel koppel, dat is toch ongekend en ongepast, en misschien zelfs wel gevaarlijk. Om het tij te keren en de boel te redden neemt Zanna een moeilijke beslissing waarbij het zichzelf drastisch in de vingers lijkt te snijden….
Ja Zanna Nee Zanna is feelgood voorstelling vol met gebroken harten, identiteitscrisissen, vooroordelen, vriendschap en bovenal liefde!