NIEUW BESTUUR WIL VERBREDEN

26-04-2019

Bestuur stichting Amateur Musical Nederland

Voor de realisatie van het gala, maar ook voor de ontwikkeling van toekomstige projecten voor de Nederlandse musicalamateurs, worden Guido en Bernd ondersteund door stichting Amateur Musical Nederland. De bestuursleden zijn niet alleen enthousiaste mensen die het inititatief ondersteunen, maar ook zelf een connectie hebben met de (amateur) musicalwereld. 

Per 1 april 2019 heeft een wisseling van de wacht plaatsgevonden in het bestuur. We hebben na 5 jaar afscheid genomen van penningmeester Barry Beckers. Hij was vanaf de eerste dag betrokken bij het gala en is mede verantwoordelijk voor de uiteindelijke totstandkoming van de AMA's.  Ook Robert Guijt die eerst vanuit zijn rol als adjunct directeur DeLaMar Theater en later als bestuurslid betrokken was, heeft afscheid genomen. Robert stond aan de wieg van het gala door als eerste enthousiasteling zich, met ondersteuning van het DeLaMar Theater, aan het evenement te verbinden. Na zijn vertrek bij het DeLaMar is hij zijn eigen bedrijf begonnen in Hostmanship. Helaas hebben we ook afscheid moeten nemen van voorzitter Thys van den Brule en bestuurslid Kees Hogetoorn. We zullen hun passie voor het musicaltheater missen en we wensen de mannen veel succes.

Het nieuwe bestuur zal zich actiever gaan inzetten voor de projecten van stichting Amateur Musical Nederland en meer een uitvoerende rol krijgen in de ontwikkeling hiervan. Voor deze nieuwe koers zijn we op zoek gegaan naar mensen die al een actieve rol in het amateur-musical-wereldje hadden en gewend zijn om naast hun werk met amateurmusical bezig te zijn. We zijn dan ook blij dat we jullie nu onze nieuwe bestuursleden kunnen voorstellen.

Terug naar het overzicht